Най-голямото намаление на облекло Rab до сега!


Зимата си отиде, но не и усмивките.
Те са по-широки, защото всички дамски дрехи Rab са с 50% намаление! 

Представяме ви някои от предложенията:

Дамско пухено яке Rab Continuum Winter 2018

Най-леката пухенка на Rab – самата същност на пухените облекла и тяхното предназначение!
Пълнежът на Continuum е висококачествен, хидрофобен пух, в обвивка от ултралека материя, осигурявайки минимално тегло, но и необходимата топлина, когато сте на едно място.

  • Външна материя: Pertex Quantum GL
  • Вътрешна материя: Pertex® Quantum GL
  • Пълнеж: Хидрофобен пух Nikwax 850 Fill Power, (100 гр UK12) гъши пух от най-високо качество, сертифициран по международния стандарт RDS, съгласно който използвания за пълнеж пух не се събира от живи птици по нехуманен или насилствен начин. (Fill Power е мярка, обозначаваща обема, който заема 1 унция (28.35 гр) пух. Колкото е по-висок индекса, толкова е по-добра изолацията и по-лека дрехата)

 

 

Дамско пухено яке Rab Microlight Winter 2018

Microlight е леко пухено яке, създадено за „Fast & Light“ употреба в ситуации, където теглото и компактните размери са приоритет.
Минималистичната конструкция го прави предпочитана изолация за алпийски изкачвания, може да се ползва и като връхна дреха в ежедневието.
Пълнежът е от 125гр (L размер) 750FP хидрофобен гъши пух, който осигурява изключителни нива на топлина без компромис в теглото, сертифициран по международния стандарт RDS, съгласно който използвания за пълнеж пух не се събира от живи птици по нехуманен или насилствен начин. (Fill Power е мярка, обозначаваща обема, който заема 1 унция (28.35 гр) пух. Колкото е по-висок индекса, толкова е по-добра изолацията и по-лека дрехата)

 

 

 

Дамски полар Rab Firebrand Jacket Winter 2018

Лек полар, предназначен за среден слой, със зонирана комбинация от Polartec® материи, за идеална комбинация от топлина и извеждане на влагата.
Комбинацията от Polartec® High Loft™ и Polartec® Power Grid®, поставен от двете страни, под мишниците и на маншетите, увеличава дишаемостта и свободата на движенията.
Има двуслойна яка, YKK® ципове и вталена кройка за по-удобно използване като среден слой.

 

 

 

 

Дамски 3/4 панталон Rab Helix

Лек, бързосъхнещ панталон, подходящ за употреба в планината през топлите сезони.
Материята Matrix SWS™ е допълнително третирана за бързо отвеждане на влагата, а оформените колена осигуряват совобода на движенията.

 

 

 

 

 

 

Дамска тениска Rab MeCo 120

Ултралека бързосъхнеща тениска, с технология за контрол на миризмите, подходяща за продължителна употреба.
Използваната материя в новата серия MeCo при облеклата първи слой е смесица от австралийска мериносова вълна (65%) и рециклиран полиестер с технология Cocona® technology.

 

 

 

 

 

Всички актуални предложения може да видите ТУК или на бул. Арсеналски 11


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *