Преносима bluetooth колонка Soundcast VG1 – защото звукът има значение!


Ако сте от хората, които обичат да слушат музика на открито, сигурно сте се чудили как точно да закрепите колонката си за раницата, така че да не пострада от случаен удар в скали, да не я намокрите при преминаване на река или внезапен дъжд, имали сте колебания дали е удачно да карате ски с нея. Не се чудете повече, представяме ви Soundcast VG1 – удароустойчива и водоустойчива блутуут колонка с убийствено як звук.

 

Soundcast VG1 е създадена да оцелява, може да я потопите цял метър под водата и тя ще издържи до 30 минути. Тялото й е гумирано навсякъде, освен на говорителя, така че и случаен удар в скала не може да я повреди безвъзвратно. Освен всичко това, VG1 е устойчива и на прах, така че преспокойно може да я ползвате и докато карате колело по прашни черни пътища. Удобната многоъгълна форма дава възможност да я поставите в максимално подходяща позиция. A халката за карабинер в единия край е малко, но приятно допълнително удобство когато сте в движение.

По спецификации батерията издържа до 15 часа възпроизвеждане на музика с обща мощност 20W RMS. Тежи 466гр и е с достатъчно компактни размери (137 х 59 х 74мм) за да е удобна за носене навсякъде. Опциите за свързване са Bluetooth 4.2, 3.5mm AUX вход и 3.5mm изход. Батерията се зарежда през покрит Micro USB порт. 

Soundcast VG1 е оборудвана с алуминиеви говорители и има достатъчно силен бас радиатор, а освен това разполага с възможността да свържете две във верига за стерео звук – с кабел или безжично.  Ние я тествахме с различни стилове музика и определено се справи блестящо както с електронен саунд, така и с яка жица. Особено добре се чуват по-ниските вокали, но и във високия диапазон не забелязахме трудности при възпроизвеждането. Звукът, който VG1 предоставя несъмнено е най-добрият, който сме чували от портативна колонка. 

 

Осъществяването на връзката между тонколонката и мобилното устрoйство е лесно и интуитивно, достатъчно е да задържите бутона за включване докато индикаторът не започне да примигва. И това е всичко, устройството е готово за работа. Остава само да активирате блутуута на телефона си, да изберете от намерените устройства Soundcast VG1 и да пуснете любимата си музика. 

Самата колонка е оборудвана с контроли за звука, старт и пауза, но за да прескочите или повторите някое парче, ще трябва да използвате мобилното си устройство. Една от най-хубавите функции на VG1 е, че можете да я ползвате и като телефон – звъни със собствена мелодия и сте свободни да проведете разговор без да спирате музиката или връзката между нея и устройството си, достатъчно е да натиснете Play бутона. След приключване на разговора, музиката ще започне автоматично. Задържането на бутона при потребители с iOS устройства активира Siri. 

След прекарана една седмица с VG1, смеем да твърдим че е подходяща за планината, за плажа, за катерене и ски, също и за палатки край някой родопски язовир. А освен това ще издържи на почти всичко, на което ви хрумне да я подложите (внимавайте все пак със солената вода на плажа). Препоръчваме я на всички активни хора, които обичат да слушат музика на открито и за които качественият звук е от първостепенно значение. 

Може да я закупите от тук, само сега на промоционална цена от 305лв


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *