SummitsWeb с нова инициатива в подкрепа на Училището за Планински водачи в Черни осъм


Продължаваме да подкрепяме нашите приятели от Училището за Планински водачи в с. Черни осъм

Този път инициативата е свързана с първото българско издание на книгата “Зима на 8000” на Бърнадет Макдоналд. До края на месец октомври, 5лв от всяка продадена бройка ще бъдат заделени в помощ на СУ В. Левски, Черни осъм. 

Г-жа Румяна Велешка, директор на това уникално за страната ни учебно заведение, бе така любезна да сподели за SummitsWeb актуалните предизвикателства пред тях:

“През последните 3 учебни години, училището започна активна дейност за популяризиране в социалните мрежи. По този начин информацията за училището достигна до повече хора.

Професията Планински водач е в списъка на защитените професии. Вече имаме по-голяма популярност и повече ученици. Участвахме по няколко НП към МОН и успяхме да обновим ски екипировката, подновихме и част от другото оборудване. Имаме нужда да се чува и знае за нас.

Провеждаме доста инициативи свързани с практическото обучение.  Мисля, че трябва да се споделят нашите постове и да се пуска реклама в различни групи, за да знаят хората, че има такова училище в България.”

Инициативата за подкрепа беше оповестена на официалното представяне на Зима на 8000, която се състоя на 19.09.2021 в CARVE Indoor Ski, Board & Bar

В максимално близка до планинската обстановка, с произведението ни запозна великолепната Ива Хаджийска, която прочете избрани моменти от въвеждащата глава.

Гостите бяха приветствани с видео поздрав от самия автор Бърнадет Макдоналд, която държеше българското издание с огромно вълнение.

Специален гост на премиерата беше големият български алпинист Дойчин Боянов, който сподели своите впечатления от книгата Зима на 8000. Прочитайки любимите си моменти от книгата, той сподели лични преживявания и отговори на много въпроси в отворена дискусия.

Събитието отразиха ХАЙЛАЙФ и Влади Балевски.

Ако все още нямаш Зима на 8000 и искаш да подкрепиш училището в Черни осъм, можеш да я закупиш от тук:

Summitsweb

Магазин K2 outdoor – бул. Свети Наум 25, София

На e-mail:

info@summitsweb.com

winter_8000@diamond-ring.bg

Facebook:

Зима на 8000, Summitsweb, K2 outdoor

Или на телефони:

02/4234203, 0876085670


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *