Топ подаръци за Топ хора


В последната семица преди празниците сме подготвили една мега яка селекция от мега готини неща, които да подарите на любимите си хора. Или пък на не толкова любимите, ако искате да ви станат любими. 

Първото ни предложение е за любителите на студени кехлибарени напитки. Халбата Stanley е нещо, което ще ви спаси от топлата бира в горещи летни дни на плажа. Достатъчно голяма за да побере две кенчета от 330мл и достатъчно добре изолирана да поддържа живителната течност студена в продължение на 7 часа. А ако сте любители на греяно вино през зимата, това съкровище ще го пази топло цял един час.

ВИЖ ПОВЕЧЕ за Халба Stanley 

КАЛЕНДАР С КАУЗА
Ако искате да помогнете за преустройството на заслон Казана в Пирин, това е вашият избор. Сума от всяка продажба на календара Живи Планини 2022 се отделя за каузата. Живи Планини е с по-различен формат – всеки отделен месечен лист има две страни. Лицевата страна, разбира се, помещава избрания за месеца кадър и датите. На гърба на всеки месец обаче, ще можете да намерите пълната история на кадрите, преразказана в текст и допълнителни снимки.

 
ВИЖ ПОВЕЧЕ за Живи Планини 

С третото предложение се връщаме към питейните занимания. Канче от Шарени планини с авторско изображение от Николай Велчев е подарък, подходящ за всеки любител на излетите. Персоналното канче е задължителен атрибут за всеки планинар, които иска да редуцира пластмасата в природата.


НАУЧИ ПОВЕЧЕ за Шарени планини 

Следващата ни идея е невероятната книга “Зима на 8000”, която освен всичко друго е и в празнична промоция. Алпийският бестселър разказва историите на зимните изкачвания на 14-те осемхилядника, включително и това на най-трудния за преодоляване връх в Каракорум – К2, който бе изкачен за първи път в началото на тази година.


ПОРЪЧАЙ ТУК

Шал от Копитото. Изберете мултифункционален шал от ексклузивната колекция Reinhold Messner. Дишащи, бързосъхнещи, здрави и с безброй приложения. 

ИЗБЕРИ СИ ТУК

 

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! 

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *